Заместник-министър направи скандални разкрития за случващото се на наш гранично-пропусквателен пункт.Ако на

...
Заместник-министър направи скандални разкрития за случващото се на наш гранично-пропусквателен пункт.Ако на
Коментари Харесай

Замeстник-министър на земеделието за Капитан Андреево: Това е мафия, която е окупирала българската граница

Заместник-министър направи скандални разкрития за случващото се на наш гранично-пропусквателен пункт.

Ако на 5 януари знаех, че ще предизвикаме каскада от събития, които ще ни доведат до този ден, щях да стартира на 22 декември, когато ми беше написана заповедта. Само за това скърбя - че започнах 2 седмици по-късно. Няма да приказвам за техническите детайлности, свързани с „ Капитан Андреево ”, защото всеки ден излизат нови неща и те „ осветляват тумора и неговите метастази ”. Това съобщи зам.-министърът на земеделието Иван Христанов по време на конференция. 

Всички знаете, че това не е просто някаква компания, това е мафията, която окупирала българската граница и изкарва между милиард и милиард ди половина евро на година. Това не са мои числа, това са оперативни данни от службите, които ми бяха споделени в процеса на работа, добави той, написа Novini.bg. 

По думите му от 20 май броят на засечените колета със повишени равнища на пестициди от трети страни се е нараснал 5-6 пъти по отношение на миналата година.

Това изрично демонстрира какъв брой първокласен е бил контролът там и какъв брой сериозна е функционалността на БАБХ като поръчител на европейското и българското здраве. „ Капитан Андреево ” не е просто граница, тя стана знак за последните 10-15 дни на ограбването и обгръщането на страната от мафията. Това нещо беше основано последните 10 години от ръководещата партия и нейния водач. Ние всички знаем това доста добре, макар че избират прекалено много хора да го не помнят и да не го споделят, акцентира той. 

Според него точно поради тази битка, която била подета от Кирил Петков и Асен Василев, хората гласоподаваха за „ Продължаваме Промяната ” и са им дали мандата да я продължат.

Заплахите, опитите за корупция и шантажите за събаряне на държавно управление ни предизвикват още повече. Резултатът е, че още от през вчерашния ден, след следващите „ изцепки ”, увеличихме екипите, които стартират работа освен по тази скица, само че и по всички останали схеми на задкулисието, отбеляза Христанов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР